Συλλήψεις σ΄ολη την Πελοπόννησο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

H Αστυνομία κινείται προς κάθε κατεύθυνση,για την πάταξη της εγκληματικότητας και την μεγαλύτερη ασφάλεια των πολιτών. Το ζήτημα είναι άν οι Νόμοι θ’ αλλάξουν ωστε απο την μια πόρτα να μπαίνουν σε σωφρονιστικό ιδρυμα οι παρανομούντες και απο την άλλη να βγαίνουν με την νομοθεσία,οτι δεν χωράνε πια οι φυλακές…Ετσι λοιπόν,μετα την μεγάλη επιτυχία της τεράστιας σπείρας των ”επωνύμων” εγινε μεγάλη έρευνα στην Πελοπόννησο ,που στενάζουν απο τις ληστείες και τις κλοπές οι απλοί πολίτες.Ετσι,λοιπόν σε 49 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Πελοπόννησο για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, στους ελέγχους που έγιναν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 106 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 49.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι δύο φυγόποινοι, ένα άτομο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, δύο άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, δύο άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ένα άτομο για πλαστογραφία, τέσσερα άτομα για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος κ.ά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν 355 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνελήφθησαν 16 άτομα για παραβάσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.