Πέθανε ενας απο τους πιο καλύτερους και ηθικούς δημοσιογράφους.Πέθανε ο Γιώργος Γεωργιάδης…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Έφυγε το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος πάλεψε για πολλούς μήνες με τον καρκίνο. Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1955 κι ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1981. Υπήρξε για 30 χρόνια πολεμικός ανταποκριτής ενώ έκανε την πρώτη του αποστολή σε πόλεμο, το 1982, ως απεσταλμένος της Ελευθεροτυπίας στον Λίβανο.

Στη συνέχεια κάλυψε τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής και κυρίως το Παλαιστινιακό, με αποστολές στον Λίβανο, την Βόρειο Αφρική, την Υεμένη και αλλού. Από το 1987 μέχρι το 1989 εργάστηκε στην ΕΡΤ κι αργότερα στα «ΝΕΑ». Κάλυψε μεταξύ άλλων την εξέγερση στη Ρουμανία, την πτώση του τείχους στο Βερολίνο, τις αλλαγές στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στη συνέχεια τον πόλεμο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, τον πόλεμο του Ιράκ, τον Εμφύλιο της Ρουάντα κ.ά.

Ήταν από τους πλέον γνωστούς ρεπόρτερ, δημοσιογράφους και ανταποκριτές της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης και τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το περιφερειακό κανάλι Ionian TV, και την ιστοσελίδα ΗΜΕΡΑ Ζακύνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.