Ελένη Βιτάλη και Γιάννης Πάριος “ξεσήκωσαν” την ΙΕΡΑ ΟΔΟ στην ΠΡΕΜΙΕΡΑ τους

Facebook
Twitter
LinkedIn

γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού

Σκεφτόμουνα ότι δεν χρειάζεται  να περιγράψω την συνύπαρξη  δυο μεγάλων ερμηνευτών που έχουν σημαδέψει με την φωνή τους γενιές και γενιές.

Και ότι είναι αυτονόητη  η επιτυχία τους και  αναμενόμενη, αφού μόνο με την είδηση της συνεργασίας τους, το κοινό  ξέρει ήδη τη  μέρα που θα τους απολαύσει.

Να λοιπόν γιατί τους αγαπάμε, γιατί ακούγοντας τους, μας ξυπνάνε αισθήματα, μας ανεβάζουν τον κέφι, αλλάζουν χρώματα στην καθημερινότητα μας.   Σας παρουσιάζω λοιπόν απευθείας το Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη που συναντήθηκαν  για πρώτη φορά στην Ιερά Οδό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Η «νύχτα θέλει έρωτα και βράδια αξημέρωτα» στίχος  άλλης μεγάλης ερμηνεύτριας,  κατάλληλος  όμως για να περιγράψει τα όσα ζήσαμε στην Πρεμιέρα των δυο αγαπημένων μας καλλιτεχνών.


Οι σκηνές είναι για να φουντώνουν τους νταλκάδες και οι πίστες για να τους σπάνε. Έτσι και το σχήμα αυτό, παρέα με τους καλύτερους μουσικούς της χώρας, ετοίμασαν ένα τετράωρο πρόγραμμα, σε παρελθόντα και μέλλοντα χρόνο.

Ο Γιάννης Πάριος, όπως είθισται κάθε χρόνο, ένα κομμάτι από το πρόγραμμα του, το αφιερώνει σε μεγάλους ερμηνευτές που έφυγαν από τη ζωή αλλά σημάδεψαν με τα τραγούδια τους γενιές και γενιές. Φέτος ο αγαπημένος καλλιτέχνης, τραγουδάει Βίκυ Μοσχολιού. Θυμίζει, Θυμάται, συγκινεί και συγκινείται.

 



 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ

Τηλέφωνα: 2103001256 – 6978469465

Έναρξη 19-11

Ανοιχτά Σαββάτο Κυριακή

Σαββάτο ώρα προσέλευσης 23:00

Κυριακή ώρα προσέλευσης 16:00

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ  ΤΙΜΕΣ και ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Τιμή φιάλη : 150/4

Φοιτητικό : 120/6

Ώρα προσέλευσης 23:00


{youtube}AkQiwkIsaqc{/youtube}

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Οδός Ιερά οδός στο γκάζι 18 – 20


ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ

Τηλέφωνο κρατήσεων 2103001256 , 6978469465

{youtube}U8tHTxUmQ6Y{/youtube}
{youtube}RMFcZOlszBg{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.