Η Μαίρη Γκαζιάνη εγκαινιάζει τις “Λέξεις” του Χρίστου Φρούσιου

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η Μαίρη Γκαζιάνη κάνει ποδαρικό στο Χρίστο Φρούσιο και στην εκπομπή του ΛΕΞΕΙΣ στον STREET RADIO αυτή την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου. Η γνωστή ζωγράφος, συγγραφέας, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα δοκιμαστεί στο “παιχνίδι των Λέξεων” και θα αποκαλύψει ποια είναι τα νέα της σχέδια. Λίγα λόγια για τη Μαίρη. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και ζει μέχρι σήμερα. Εργάσθηκε για αρκετό διάστημα στην Apha Bank. Την κέρδισε όμως ο κόσμος της τέχνης και συγκεκριμένα η ζωγραφική. Πήρε τα πρώτα της μαθήματα από το ζωγράφο Γιώργο Σεκόφσκι.

Μετά από αμέτρητες ώρες ζήλου, υπομονής και επιμονής, το Μάιο 2010 τα έργα της παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε ατομική έκθεση. Ακολούθησαν άλλες τέσσερις ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα, Καλαμάτα τον Δεκέμβρη 2011, στην Σκόπελο τον Αύγουστο 2012, στην Νάουσα τον Απρίλιο 2013 και στα Ιωάννινα τον Ιούνιο 2013. Τον Ιούλιο 2013 έλαβε μέρος στην Ελληνοτουρκική έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στην Ίμβρο και τον Αύγουστο 2015 στο Τσανάκκαλε. Τον Ιούλιο του 2016 έλαβε μέρος στην εικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ “Love the Strays” στην Πάρο. Επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Λάδι σε καμβά όλοι οι πίνακές της και πολυθεματικοί.

Την συναντάμε ως δημοσιογράφο να συνεργάζεται με την διαδικτυακή εφημερίδα www.Now24.gr πραγματοποιώντας αμέτρητες συνεντεύξεις που της παραχωρούν καλλιτέχνες, επιστήμονες, συγγραφείς κλπ.

Υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Magic Radio Live την περίοδο 2012-2013.

Η τηλεόραση μπαίνει στη ζωή της από τον Σεπτέμβρη του 2016. Συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ που μεταδίδεται από την “Τηλεόραση Αιγαίο”.

Λατρεύει τη φωτογραφία. Διατέλεσε δραστήριο μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ) και έλαβε μέρος σε εκθέσεις και διαγωνισμούς, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Πάθος της το θέατρο και ο χορός γιατί εκφράζεται μέσα από την “κίνησή” τους… όταν δεν γράφει…

Πολυδιάστατη και πολυσχιδής η Μαίρη Γκαζιάνη μας θα αποκαλύψει τα  σχέδια της στην εκπομπή ΛΕΞΕΙΣ του Χρίστου Φρούσιου στον STREET RADIO.  Είναι όμορφα και ενδιαφέροντα γιατί ξέρει να επιλέγει! Την απολαμβάνουμε λοιπόν ζωντανά αυτή την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο www.streetradio.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.