Χιόνια,Κρύο,αλλά και ήλιος με δόντια…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Χιονόνερο  και χιόνια σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 500 μέτρων αναμένονται και στην Αττική, όπου το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς κελσίου.Αλλά και ήλιος με δόντια…Και απο Τρίτη νέο κυμα ψύχους,αλλα με μικρή διάρκεια. Το «Βουνό των Κενταύρων», το Πήλιο, είναι ήδη χιονισμένο με τους μετεωρολόγους να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να πέσουν νιφάδες και στο κέντρο του Βόλου.
Το χιόνι στο Πήλιο αρχίζει από το ύψος της Πορταριάς και πάνω και επιχειρούν συνεχώς εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες για να κρατηθεί ανοιχτός ο δρόμος Βόλου-Χανίων -Ζαγοράς, ενώ η Τροχαία Βόλου συνιστά την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την ασφαλή κίνηση των αυτοκινήτων.

Η θερμοκρασία στα Χάνια είναι στους -3 βαθμούς, ενώ και στον Βόλο το κρύο είναι έντονο και τα θερμόμετρα δείχνουν 6 βαθμούς.Έντονη είναι η χιονόπτωση και στη Χαλκιδική, με την τοπική ιστοσελίδα halkidikinews.gr να αναφέρει ότι στους δρόμους της βόρειας Χαλκιδικής (στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης / Ιερισσού, [μέσω Ταξιάρχη[, στην Επαρχιακή Οδό Νεοχωρίου / Βαρβάρας / Ολυμπιάδας, στη δασική Οδό Πολυγύρου / Ταξιάρχη [μέσω Τσουκαλά], στην Επαρχιακή Οδό Παλαιόκαστρου/ Ταξιάρχη) είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Χιονόπτωση σημειώθηκε και στην Άνω Στενή Ευβοίας, με την τοπική ιστοσελίδα evianews.gr να αναφέρει ότι «άσπρισαν» οι άκρες των δρόμων και τα αυτοκίνητα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.