Ασύλληπτος ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η εφημερίδα DIE WELT επικαλούμενη την αστυνομία αναφέρει ότι ο δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί προειδοποιώντας ότι μπορεί να υπάρξουν και νέες επιθέσεις. Ο δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, προειδοποιώντας ότι μπορεί να υπάρξουν και νέες επιθέσεις.

Η γερμανική αστυνομία δεν θεωρεί ότι ο συλληφθείς Πακιστανός είναι ο δράστης, ενώ νωρίτερα ο ύποπτος είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.«Συλλάβαμε τον λάθος άνθρωπο» παραδέχτηκε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει περαιτέρω συλλήψεις αυτή τη στιγμή, αλλά αν υπάρξουν περισσότεροι ύποπτοι, η αστυνομία θα κάνει τα πάντα για να τους εντοπίσει.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η αστυνομία έχει ζητήσει να καταθέσουν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης και ταυτόχρονα εξετάζει το οπτικοακουστικό υλικό από το χώρο της χριστουγεννιάτικης αγοράς.

Παράλληλα, συνέστησε στους Βερολινέζους να παραμείνουν ψύχραιμοι και σημείωσε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Βερολίνο θα πραγματοποιηθούν κανονικά, όπως επίσης και η λειτουργία των χριστουγεννιάτικων αγορών, με αύξηση όμως στα μέτρα ασφαλείας και υπό την παρουσία πάνοπλων αστυνομικών

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.