Κέρδισε 4 Διπλές προσκλήσεις για το “Ημερολόγιο ενός Τρελού” την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

To aVecnews.gr κληρώνει  ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις και δίνει την ευκαιρία  στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, την  τελευταία παράσταση του έργου «Το ημερολόγιο ενός τρελού” του Νικολάϊ Γκόγκολ με πρωταγωνιστή  τον Δημήτρη Γιώτη, που παίζεται στο θέατρο Eliart.

 

Μετά από δυο χρόνια επιτυχίας ο Δημήτρης Γιώτης αποχαιρετά την Αθήνα, και ταξιδεύει το “Ημερολόγιο ενός τρελού” στην επαρχία.

Για να μπεις στην κλήρωση, γίνε αρχικά φίλος στη σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/avecnewsgr/?fref=ts), γράψε κάτω από το σχετικό δημοσίευμα το ονοματεπώνυμο σου,  κάνε κοινοποίηση και Like…


Για το Δημήτρη Γιώτη, ο ρόλος του Ποπρίστσιν, είναι  ένας ρόλος πρόκληση, καθώς μαζί του έχουν αναμετρηθεί σπουδαίοι πρωταγωνιστές του θεάτρου μας, όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Θύμιος Καρακατσάνης , ο Κώστας Καρράς,  ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Στάθης Ψάλτης. Παράλληλα όμως, η φετινή χρονιά ξεκινάει με την ικανοποίηση ότι η παράσταση «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ» στο Θέατρο Eliart γνώρισε την αποδοχή κοινού και κριτικών.


«Έναν άνθρωπο μωρέ!! Αυτό χρειάζομαι έναν άνθρωπο. Να δω και να μιλήσω μ’ έναν άνθρωπο…. άντρα ή γυναίκα δεν έχει σημασία.

Μ’ έναν άνθρωπο…..».

Η μοναξιά του ουρλιάζει! Τόσο σημερινό και τόσο απειλητικά επικίνδυνο!

Σήμερα που ο άνθρωπος ζει μόνος του, πράττει μόνος του, διεκδικεί μόνος του, είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί αυτή η τάση, που τον οδηγεί να κλείνεται ολοένα στον εαυτό του.

Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του Ποπρίστσιν, η μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες μέχρι την «ελευθερία» του μυαλού, το «πέταγμα» της ύπαρξης για το Ανώτερο Εγώ του!

«Σαραντατρείς βουρδουλιές προσγειώθηκαν στην πλάτη μου… μωρέ και βασιλιάς να μην είμαι, άνθρωπος τον άνθρωπο γιατί να τον χτυπάει έτσι;»

Ένας κωμικοτραγικός ρόλος, που αφυπνίζει συνειδήσεις, ξυπνάει μνήμες και δημιουργεί ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα σε κοινό και κριτικούς.

Όπως στη ζωή, το γέλιο μπερδεύεται με το δάκρυ και το δάκρυ με τη χαρά της ζωής . Μια κωμωδία βαθειά συναισθηματική με ένα φινάλε συγκινησιακό και απρόσμενο…”


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:


Απόδοση – διασκευή: Δημήτρης Γιώτης

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιώτης, Αλέξανδρος Κλημόπουλος

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Κοστούμια: Celebrity Skin

Φωτισμοί: Θανάσης Ρουμελιώτης

Μουσική επιμέλεια: Αλέξανδρος Κλημόπουλος

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ευλαμπίδης

Έγχρωμες φωτογραφίες: Ζώης Τριανταφύλλου – Σφακιανάκης

Art work: Γεράσιμος Αμπάτης


ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Δημήτρης Γιώτης

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.