Συνέβαν τον μακελάρη του κλάμπ Ρέινα,στην Κωνσταντινούπολη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι αρχές συνέλαβαν σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina την Πρωτοχρονιά.

Κατά την επίθεση, λίγα λεπτά μετά από την αλλαγή του έτους, έχασαν τη ζωή τους 39 άνθρωποι. Ο δράστης συνελήφθη στη συνοικία Esenyurt.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ, ο μακελάρης βρισκόταν μαζί με τον γιο του, τη στιγμή της σύλληψής από αστυνομικούς. Το όνομά του είναι Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ.Οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας τον συνέλαβαν στη συνοικία Εσενιούρτ. Ο Ουζμπέκος τρομοκράτης οδηγήθηκε στα γραφεία της ασφάλειας στην Κωνσταντινούπολη, για ανάκριση.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ,οτι ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που είχε διαφύγει από τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα, σε συγκρότημα κατοικιών, μαζί με τον 4χρονο γιο του. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, αλλά εκείνος κατάφερε να διαφύγει, λίγο πριν την εισβολή στις κατοικίες, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δεκάδες άτομα.Η «Χουριέτ» δημοσίευσε φωτογραφία του Κιργίζιου απο τη στιγμή της σύλληψης, όπου φαίνεται ένας αστυνομικός να του έχει περάσει πλαστικές χειροπέδες στα χέρια, ακινητοποιώντας τον, πατώντας το κεφάλι του στο πάτωμα. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συνολικά 5 συλλήψεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.