Εγκαινιάστηκαν οι σήραγγες στα Τέμπη και το τμήμα του Μαλιακού

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εγκαινιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης δύο σημαντικά τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Θεσσαλονίκης, οι σήραγγα των Τεμπών και το τμήμα Μαλιακός-Κλειδί. 

«Σήμερα είναι η μέρα που ο αυτοκινητόδρομος Αθήνας-Θεσσαλονίκης γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της τελετής.

«Τον Φεβρουάριο του 2015, μέσα στη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της χώρας, κανείς δεν πίστευε ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα ολοκλήρωνε τα βαλτωμένα μεγάλα έργα» τόνισε.

Για έργο όχι μόνο του παρόντος αλλά και των επόμενων γενεών, για ηράκλειο άθλο που επιτεύχθηκε με τη συμβολή και της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, μίλησε η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ Κορίνα Κρέτσου.

Σημείωσε ότι το ταξίδι ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα πλέον γίνεται γρηγορότερο και πιο ασφαλές και πως οι δύο πόλεις έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους, αλλά και με την Ευρώπη.

Δήλωσε περήφανη ως Επίτροπος και τόνισε ότι η αλληλεγγύη και η συνοχή είναι αυτά που μας κρατούν ενωμένους ως Ευρωπαίους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.