Πατέρας φονιάς…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε το 6 χρονών παιδί.που αγνοείτο απο τις αρχές της εβδομάδας.Της στέρησε τη ζωή ο ίδιος της ο πατέρας,ο οποίος κατα την ομολογία του είπε οτι η μικρή Στέλλα Εικοσιπεντάκη έκλαιγε γιατί της έλειπε η μητέρα της,που έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο και τον…ενόχλησε. Οι Αρχές έστρεψαν  την προσοχή τους στον πατέρα της μικρής, ο οποίος από την εύρεση του πτώματος σε κάδο σκουπιδιών κοντά στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα  θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος. Σημειώνεται πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο άνδρας είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών, αφού τα όσα τους έλεγε στις καταθέσεις του περιείχαν μία σειρά αντιφάσεων.

Τελικά μετά και τις πιέσεις των Αστυνομικών ο άνδρας ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην “κακιά στιγμή”, προβάλλοντας τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι (σ.σ. είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση).

Ο άνδρας είπε στις Αρχές πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.