Τα κομμωτήρια Ioannis Hair & Beauty Team τίμησαν την γιορτή της μητέρας- Φωτογραφίες

Facebook
Twitter
LinkedIn


Αναγνωστοπούλου 27 στο Κολωνάκι. Στο κομμωτήριο Ioannis Hair & Beauty Team, η 11η Μαΐου ήταν  μέρα γιορτής.

Ραντεβού στις 11 ακριβώς. Μ ένα πλατύ χαμόγελο, μας υποδέχτηκαν και μας καθοδήγησαν στον πρώτο όροφο του κομμωτηρίου.  Μεγάλος και ευρύχωρος χώρος, φωτεινός και χαλαρωτικός. Με αφορμή την γιορτή της μητέρας λοιπόν,  δεχτήκαμε το κάλεσμα της Άντζης Νομικού, δημοσιογράφοι και Bloggers. Ένα δώρο προς τιμήν της μητέρας, της στοργής και της πληρότητας, αφεθήκαμε στα χέρια και στην τέχνη, του γνωστού και εξαίρετου κομμωτή Ιωάννη, αλλά και στην εμπειρία των κοριτσιών που συμπληρώνουν τον team του.

Στην άκρη, χρωματιστά γλυκάκια και αλμυρές γεύσεις πρωινού, ένα προσωπικό σε απόλυτη εγρήγορση, ένας Ιωάννης έτοιμος να εκφράσει τις πιο ακριβείς συμβουλές ομορφιάς, στυλ, γούστου και νεανικότητας. Τέτοιου είδους συναντήσεις είναι μια συνήθης πραγματικότητα για το συγκεκριμένο κομμωτήριό, που είναι πάντα στο πλευρό της γυναίκας, με σεβασμό και πίστη στη σπάνια δυναμική που φέρει -άμα τη γεννήσει της- η γυναίκα.

Η γιορτή της μητέρας είναι η ελάχιστη στιγμή για να αποδοθεί η τιμή και η συνολική δόξα σε ένα πλάσμα, που κρατάει το σύμπαν γόνιμο και ετοιμοπόλεμο. Η μάνα δικαιούται μια συνολική αγκαλιά. Και μια ουσιαστική συνάντηση με την ομορφιά και την αρμονία. Γιατί η επιθυμία για ομορφιά εκπορεύεται από αυτήν.


Τα κομμωτήρια «ioannis hair & beauty team», μετρούν 29 χρόνια βιωσιμότητας και ύπαρξης στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας όχι μόνο σαν όνομα αλλά με όπλα την εμπειρία, την καλαισθησία, την συνεχή εξέλιξη, την διαρκή περιέργεια για ενημέρωση αλλά και την καλλιέργεια σε επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης, σε συνεργασία με τις εγχώριες αλλά και τις διεθνείς αγορές μόδας. Το σπουδαιότερο όλων, όμως, είναι το πραγματικό ενδιαφέρον για τη γυναίκα ως θηλυκό, ωστόσο δεν αφήνουν έξω από το ενδιαφέρον  τους και τον άντρα, που τόσο λανθασμένα περιθωριοποιημένος θεωρείται στο χώρο της περιποίησης. Όλα αυτά λοιπόν τους  καθιστούν ικανούς αρωγούς στην εξέλιξη της τέχνης, γιατί έτσι την βλέπουν, και με «αποσκευές» την πολυετή εμπειρία συνεχίζουν το δρόμο τους  στο «ταξίδι» της ομορφιάς…

Στις φωτογραφίες:

Οι δημοσιογράφοι,  Κατερίνα Γρυλλάκη, Τεριάννα Παππά – Espresso, Λαμπριάνα Κυριακού – avecnews.gr, Ρενέ Σαραντινού – Λοιπόν, Μαρία Σατραζέμη – all4mama.gr. Η ηθοποιός Εύα Γαλάνη, και η PR του κομμωτηρίου  Άντζη Νομικού


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.