Ρεκόρ γκίνες για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Emoji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Emoji (17 Ιουλίου) και εν αναμονή της επερχόμενης κυκλοφορίας της ταινίας EMOJI – H TAINIA, fans των emojis σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα χαρίζοντας στην ταινία τον πρώτο παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records™) για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων ως χαρακτήρες Emoji ταυτόχρονα σε πολλαπλούς χώρους.

Με επίκεντρο το Λονδίνο, πρόσωπα emojis εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της ταινίας έκαναν την εμφάνισή τους σε τρεις ηπείρους, με το παγκόσμιο ρεκόρ να καθορίζεται ταυτόχρονα από ανθρώπους ντυμένους ως τους κίτρινους χαρακτήρες της ταινίας στο Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Μόσχα, το Δουβλίνο και το Σάο Πάολο, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις για την απόκτηση του νέου τίτλου. Ένας κριτής από την επιτροπή για τα παγκόσμια ρεκόρ Guinness επιβεβαίωσε τον νέο τίτλο για την μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων ως πρόσωπα Emoji ταυτόχρονα σε πολλαπλούς χώρους.

Την ίδια στιγμή, πολλές χώρες έδειξαν ενθουσιώδη στήριξη στη νέα ταινία με τα δικά τους emojis να συμμετέχουν σε θεματικές γιορτές ανά τον κόσμο. Εκτιμάται ότι περισσότερα από 1.000 emojis που δε σχετίζονται με το ρεκόρ ήταν μέσα σε αυτό το mix εορτασμών σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Ν. Αμερική.

Στην Ελλάδα, προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και των media που δανείζουν τις φωνές τους σε κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίες, συγκεντρώθηκαν στο στούντιο μεταγλώττισης και γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα σβήνοντας μια κίτρινη τούρτα Emoji! Στον κεντρικό ήρωα της ταινίας, τον Τζιν (Gene), ένα εmoji που δυσκολεύεται να χαρακτηριστεί με μια και μόνη έκφραση, θα ακούσουμε τη φωνή του ηθοποιού και παρουσιαστή Δημήτρη Μακαλιά. Μεταξύ άλλων, στην ελληνική μεταγλώττιση δανείζουν τις φωνές η τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου (Ακίκο Γκλίτερ), οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Πάνος Σουρούνης (Γαρίδα) και Μαίρη Ρετσίνα (Αγγελούδι/Σπαμ) και ο youtuber και stand-up comedian Jeremy (Τράβις).

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood.


Σχετικά με την ταινία Emoji

Η ταινία Emoji ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο μέσα στο smartphone σας. Κρυμμένο μέσα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είναι η Textopolis, μια πολυσύχναστη πόλη όπου ζουν όλα τα αγαπημένα σας emoji. Σε αυτόν τον κόσμο, κάθε emoji έχει μόνο μια έκφραση προσώπου – εκτός από τον Gene, ένα εξωφρενικό emoji που γεννήθηκε χωρίς φίλτρο και ξεσπά με πολλαπλές εκφράσεις. Αποφασισμένος να γίνει “κανονικός” όπως και τα άλλα emojis, ο Gene χρησιμοποιεί τη βοήθεια του καλύτερου φίλου του Hi-5 και του διαβόητου Jailbreak – αποκρυπτογράφου emoji που απέδρασε. Μαζί, ξεκινούν ένα επικό “app-venture” μέσω των εφαρμογών στο τηλέφωνο, το καθένα από το δικό του άγριο και διασκεδαστικό κόσμο, για να βρουν τον κώδικα που θα διορθώσει τον Gene. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί το τηλέφωνο, η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από αυτούς τους τρεις απίθανους φίλους που πρέπει να σώσουν τον κόσμο τους πριν να διαγραφεί για πάντα.

21 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 

 

Visit:

http://www.emojimovie.net

https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.