Τιμητικό έπαθλο στην Δέσποινα Βανδή από την Ακαδημία Ελληνικών βραβείων Τέχνης

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Την Δέσποινα Βανδή θα τιμήσει  η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, με το ειδικό έπαθλο που φέρει το όνομα της Τραγουδίστριας της Νίκης, Σοφία Βέμπο. Το ειδικό έπαθλο έχουν θεσπίσει τα Κορφιάτικα Βραβεία από το 1992,  με την σύμφωνη γνώμη του συζύγου της Μίμη Τραϊφόρου. Με το ειδικό έπαθλο έχουν τιμηθεί, η Νινί Ζάχα, Μαρινέλλα, Βίκυ Λέανδρος, Νάνα Μούσχουρη και Άννα Βίσση.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20.00 μ.μ. στο ιστορικό θέατρο  Βέμπο, που ευγενικά παραχώρησαν οι θεατρικοί επιχειρηματίες, Μάρκος & Θύμιος Ταγάρης.

Το βραβείο δίνετε στην Δέσποινα Βανδή για την εμφάνιση της στο διάσημο Μιούζικαλ «Mamma Mia» κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας με επιτυχία, τόσο τον θεατρικό ρόλο, άλλα και της ανεπανάληπτες επιτυχίες τον «Abba».

Το ειδικό έπαθλο θα απονέμει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αφού ως γνωστό οι ένοπλες δύναμης έχουν τίμηση με τον βαθμό του Λοχαγού του Στρατού την τραγουδίστρια της νίκης, Σόφια Βέμπο για την μεγάλη της πρόσφορα στον πόλεμο του 40 εμψυχώνοντας στην πρώτη γραμμή τους φαντάρους που πολεμούσαν τον ιταλικό φασισμό.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ πολύ την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για την τιμή αυτή. Είναι μεγάλη μου χαρά να λαμβάνω το βραβείο αυτό. Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ πολύ.» Δέσποινα Βανδή

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.