Η Κάρλα Μπρούνι μας συνεπήρε με το Γαλλικό άγγιγμα της.

Facebook
Twitter
LinkedIn

της Λαμπριάνας Κυριακού

Μας ξάφνιασε η λιτή και ταπεινή,  εμφάνιση της Κάρλα Μπρούνι, στη σκηνή του Παλλάς. Παρ΄ όλα αυτά δεν έχασε καθόλου από τη λάμψη που πάντα την ακολουθεί.

 

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Ελλάδα, αφήνοντας   τις καλύτερες εντυπώσεις  σε όλους, όσους είχαμε την ευκαιρία να  απολαύσουμε  την ερμηνεία της, σε τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο  «French Touch».

Πρόκειται για ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο  και περιέχει μια συλλογή γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά, που την παραγωγή τους έχει κάνει ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster.

Η Κάρλα Μπρούνι, έχοντας την ανάγκη να ξεκινήσει  την  περιοδεία της από την Ελλάδα, μαζί με τους τέσσερις μουσικούς σολίστες  που την συνόδευσαν, ερμήνευσε τραγούδια από το νέο της άλμπουμ αλλά και παλιότερες επιτυχίες.

Enjoy the Silence, Moon River, Love Letters, Please Don’t Kiss Me, Stand by Your Man, Perfect Day, Highway to Hell, Crazy, Miss You, The Winner Takes It All, είναι μερικά από αυτά.

Το γαλλικό της άγγιγμα, έφτασε μέχρι τις καρδιές μας, αφού η αισθαντική  ιδιαίτερη ταξιδιάρικη φωνή της, μας παρέσυρε  στα ήσυχα βράδια μιας άλλης εποχής, που οι άνθρωποι υπό το φως των κεριών και τη συνοδεία κιθάρας και  πιάνου,  «ψιθύριζαν»  τραγούδια που άγγιζαν τις πιο βαθιές χορδές της ψυχής μας.

Η Κάρλα Μπρούνι, κλείνοντας την συναυλία στο Παλλάς, μας υποσχέθηκε ότι θα έρθει ξανά στην Ελλάδα, με την προϋπέθεσα  να  τραγουδήσει στα Ελληνικά. Ωστόσο η Γαλλίδα ερμηνεύτρια μετά την Ελλάδα, θα εμφανιστεί στην Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία αλλά και Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τη Νότια Αμερική. Οι τέσσερις μουσικοί σολίστες που την συνοδεύουν είναι οι: Taofik Farah – κιθάρα, Cyril Barbessol – πλήκτρα, Nicolas Didier – κρουστά, Johanne Mathaly – τσέλο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.