H τραγική ζωή του Σπέισι…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η τραγική εφηβική ζωή του σπουδαίου ηθοποιού Κέβιν Σπέισι ,αναφέρεται στον ξένο τυπο μετά την δήλωση του ίδιου οτι είναι ομοφυλόφιλος.Ο αδελφός του μιλάει για τον πατέρα τους οτι ηταν Ναζί παιδόφιλος και βιαστής του ιδιου, του Ράνταλ, με την ανοχή της μητέρας τους.

Η  Daily Mail φιλοξενεί μια παλαιότερη συνέντευξη του αδερφού του Σπέισι, με τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει καμία επικοινωνία, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο πατέρας τους ήταν ναζί και παιδόφιλος. Ανέφερε, μάλιστα, ότι κακοποιούσε τον ίδιο συστηματικά μέχρι την εφηβεία του, εν γνώσει μάλιστα και της μητέρας του. Είχε πει ακόμη ότι ο πατέρας του τον μαστίγωνε και τον βίαζε τακτικά.

Ο Ράνταλ Φάουλερ, ο αδελφός του Σπέισι δηλαδή, ο οποίος εργάζεται ως «σωσίας» του Ροντ Στιούαρτ και οδηγός λιμουζίνας ανέφερε στη συνέντευξή του εκείνη ότι μεγάλωσε σε ένα καθεστώς τρομοκρατίας, εξαιτίας του βάναυσου και διεστραμμένου πατέρα του.

​Συγκεκριμένα, είχε πει ότι όταν ήταν 12 ετών ο πατέρας του τον κάλεσε στο γραφείο του και του ανακοίνωσε ότι ήθελε να τον διδάξει μερικά πράγματα για το σεξ. Στη συνέχεια του ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να τον χαϊδεύει. Ο μικρός τότε Ράνταλ φώναξε τη μητέρα του η οποία άρχισε να χτυπά μανιωδώς την πόρτα του γραφείου την οποία όμως ο πατέρας του είχε προλάβει να κλειδώσει. Η μητέρα του μην μπορώντας να κάνει το παραμικρό έφυγε ηττημένη. «Ξαφνικά σταμάτησε να χτυπάει την πόρτα και απλά έφυγε. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ τόση εγκατάλειψη. Ο πατέρας μου ξεκίνησε να με βιάζει. Αυτό ήταν το ξεκίνημα της εφηβείας

Η ίδια ιστορία επαναλαμβανόταν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Ράνταλ υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας του δεν είχε απλώσει χέρι πάνω στον αδελφό του καθώς ο ίδιος τον απειλούσε ότι αν το έκανε θα προχωρούσε σε καταγγελία και θα τον έκλειναν φυλακή. ​

Ο πατέρας του Σπέισι ήταν μέλος του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος και ένθερμος οπαδός του Χίτλερ. Μάλιστα, είχε κόψει και το μουστάκι του σαν του Χίτλερ και σύμφωνα με τον αδελφό του Σπέισι δεν σταματούσε στο σπίτι να τους εξυμνεί τον Γερμανό δικτάτορα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.