Εργαστήρι Κινηματογράφου Δήμου Ζωγράφου

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου οργανώνει Εργαστήριο Κινηματογράφου Θεωρίας , Ιστορίας και Πρακτικής Κινηματογράφου. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.30-21.30 στη Βίλα Βουγά (Γ. Ζωγράφου 17, Ν. Ζωγράφου).

Θα πραγματοποιούνται οι εξής δραστηριότητες: Κάθε Δευτέρα Θεωρία και Ιστορία Κινηματογράφου Κάθε Τετάρτη Πρακτική Κινηματογράφου (Βασικές αρχές Σεναρίου, Σκηνοθεσίας, Κινηματογραφικής Υποκριτικής και Μοντάζ).  Κάθε Παρασκευή Προβολή Ταινίας με εισήγηση, ανάλυση και συζήτηση ενταγμένη σε μια θεματική ενότητα θεωρητική ή πρακτική ή και τα δύο. Την προβολή και το σεμινάριο της Παρασκευής θα μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα οι δημότες του Ζωγράφου (και όχι μόνο)  με δήλωση συμμετοχής προτεραιότητας και οι μαθητές των σχολείων (δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων). Στο Εργαστήρι Κινηματογράφου θα δημιουργηθούν μία ολιγόλεπτη ταινία μυθοπλασίας και μία ολιγόλεπτη ταινία ντοκιμαντέρ.

Πρώτη Συνάντηση του εργαστηρίου ορίζεται η Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στις 18.30. Εγγραφές μπορούν να γίνουν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης και θα συνεχιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα.  Η συνάντηση γνωριμίας και το μάθημα της Τετάρτης είναι ανοιχτό, μπορούν να το παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν καταλήξει ακόμα.

Επιμορφωτής: Γιάννης Καραμπίτσος (Σκηνοθέτης, Μοντέρ, Κριτικός Κινηματογράφου)

Πληροφορίες-Εγγραφές στα τηλέφωνα 210 7481396, 210 7713802. Για λεπτομέρειες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στον επιμορφωτή του εργαστηρίου Γιάννη Καραμπίτσο (6944143564). Τα δίδακτρα είναι 20€ τον μήνα. Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν και μη δημότες Ζωγράφου.

[παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν στην εναρκτήρια συνάντηση γνωριμίας ακόμα και αν υπάρχει ζήτημα με κάποια μέρα ή κάποια ώρα. Το μάθημα της Τετάρτης είναι ανοιχτό, το ίδιο και η συνάντηση της Παρασκευής και υπάρχει η διάθεση εφόσον μπορεί να βρεθεί λύση να εντάξουμε στο εργαστήρι κάθε ενδιαφερόμενο].

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.