Χειροποίητες πλεκτές τσάντες με την σφραγίδα της “ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Το κατάστημα «Καλομοίρα» βρίσκεται στη Χαλκίδα στο κεντρικό δρόμο, Κριεζώτου 39. Εδώ και μια δεκαετία η ιδιοκτήτρια του Καλομοίρα Παλαιολόγου πέρα από τις collection με ρούχα και παπούτσια δημιουργεί και δικές της προσωπικές collection.
Την καλοκαιρινή περίοδο έχει πλέον καθιερωθεί με τη σειρά από τα χειροποίητα σανδάλια της, που ταξιδεύουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ τώρα τον χειμώνα δημιουργεί χειροποίητες μπαλαρίνες και γαλότσες για μικρές και μεγάλες κυρίες.

Από τη φετινή σεζόν μια νέα έμπνευση την έχει καθιερώσει και αυτή δεν έχει άλλη από τις χειροποίητες πλεκτές τσάντες που είναι μόδα διεθνώς. Με ακριβά και ποιοτικά υλικά που αντέχουν στον χρόνο, περιποιημένες μέσα και έξω, εξαιρετικά φοδραρισμένες, έχουν γίνει η νέα λατρεία των πελατών μας.





Σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη αλλά και συνδυασμένες με δέρματα και ξεχωριστές αλυσίδες οι τσάντες Kalomoira ξεχωρίζουν και για τις μοναδικές τιμές τους καθώς τις βρίσκετε – κυριολεκτικά – από την παραγωγή στην κατανάλωση.

Επιπλέον μπορείτε να τις έχετε στην πόρτα σας μ’ ένα απλό τηλεφώνημα στο:

2221 0 89984 (χωρίς έξοδα αποστολής σε Ελλάδα και Κύπρο) περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο facebook –  www.facebook.com/kalomoirasandals/?fref=ts




Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.