Στους 9 οι νεκροί

Facebook
Twitter
LinkedIn


Εννιά νεκροί (εφτά άνδρες-δύο γυναίκες) και δέκα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τις πλημμύρες που προκάλεσε η νεροποντή σε Νέα Πέραμο, Μαγούλα και Μάνδρα Αττικής.

 

Δέκα τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο. Μία γυναίκα είναι διασωληνωμένη ενώ η κατάσταση των υπόλοιπων επτά δεν εμπνέει ανησυχία.

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής. Τα συνεργεία που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντόπισε τη σορό ενός ακόμα άνδρα, 88 ετών, σε υπόγειο της οδού Αγαμέμνονος.
Ένας τρίτος νεκρός εντοπίστηκε από συνεργεία διάσωσης σε επιχείρηση στην Μαγούλα Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα 60- 65 ετών ο οποίος βρέθηκε σε αύλειο χώρο επιχείρησης.

Ακόμη ένας άνδρας 50 ετών βρέθηκε νεκρός στο στην  Εθνική οδό Αθηνών Θηβών σε αύλειο χώρο οικείας.


Λίγο μετά τις 12μισι, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, την ύπαρξη ενός ακόμα νεκρού, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως υπάρχει και πέμπτο θύμα από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική. Πρόκειται για γυναίκα 90 ετών η οποία βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού της στην οδό Αίαντος στην Μάνδρα.

Δύο σοροί αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκαν το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και στη θαλάσσια περιοχή των ΕΛΠΕ Ασπρόπυργου αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.