Τεράστια ποσότητα κοκαϊνης εντόπισαν στην Βάρκιζα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kαι η διακίνηση ναρκωτικών καλά κρατεί. Η ποσότητα κοκαϊνης που εντοπίσθηκε σε διαμέρισμα στην Βάρκιζα ξεπερνάει κάθε κάθε φαντασία.135 κιλά αξίας 5 εκατ ευρώ.

 

Η Δίωξη Ναρκωτικών, ύστερα από έρευνα μηνών  συνέλαβε έναν αλλοδαπό άνδρα Σέρβο ονόματι Μάρτιν, στο πολυτελές διαμέρισμα του επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στην Βάρκιζα.

Στην προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο και γίνονται έρευνες στην Αττική.

Ο άνδρας που συνέλαβε  η Αστυνομία είναι Σέρβος 33 ετών και το μικρό του όνομα είναι Μάρτιν, ενώ βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα. Μάλιστα, έκανε πολύ ακριβή ζωή και κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο άνδρας που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει πριν την επιχείρηση να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας και ερευνούν τον ρόλο του αλλοδαπού συλληφθέντα.

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του Σέρβου. Όπως αναφέρουν σε δήλωσή τους: «Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.