“Χιλιά λένε Παραμύθια” στο Half Note – 30 Δεκεμβρίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων εμφανίσεων, οι αγαπητέ παραμυθούδες επανέρχονται !!! Για μια τελευταία παράσταση στις 30 Δεκεμβρίου στο Half Note.

Λένε πως όταν χορεύεις, ταξιδεύεις σε κόσμους μαγικούς. Και ίσως αυτό να ήταν αληθινό για εκείνα τα βασιλικά που κάποια Χριστούγεννα αποφάσισαν να ζήσουν λίγο διαφορετικά. Γουβάκια που λώνουν, πρίγκιπες από μακριά καλούν την αλήθεια για να βρούν. Οι ιστορίες που ακούνε, αναμένουν να σταθούν γλυκά να εξαφανιστούν.

Οι βασιλόπουλοι που θυμούνται τα γκουβέ τους ταξιδεύουν στον κόσμο των παραμυθιών: εκεί που η κυρά Χουχόγια τίναζε τα παπλώματα της, στο σπίτι μιας καλής οικίας που αναζητά τα τρία μαγεία, σε ένα νησί και σε ένα χωριό όπου δύο μικρά κορίτσια παίζουν μουσική για να καταρρεύσουν τον κακό, στο δρόμο που περπατάει ένα ζυμωτό παιδάκι με χρυσή καρδιά.

Ιστορίες γεμάτες μουσικές χριστουγεννιάτικες, τοπικές γιορτές και χιονισμένες, αφηγήθηκαν οι παραμυθούδες Πέγκυ Καραγιάννη, Βιρτζίνια Κκύννου, Καλλιόπη Λιάδη. Ήχοι αλλοτινών, τραγούδια μελωδικά και μαγικά παίζουν με το κιθάρα και τη φλογέρα του αρχιμουσικου του παλατιου, Γιάννης Ανττόπουλος.

Καλλιτεχνική επιμέλεια, σχεδιασμός, αφήγηση: Ομάδα Διαφήμισης Χειλια λένε Παραμύθια (Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κόκκκινου, Καλλιόπη Λιάδη)


Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Ανθοπούλος

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Ανθοπούλου Ειρήνη Νικολακοπούλου


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 18.30


Είσοδος: 10 ευρώ

Για ομαδικές κρατήσεις: 8 ευρώ


Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Επτά Spots, Ανανέωση Καταστημάτων,

Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης


Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr


www.facebook.com/halfnote.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.