Νέες διαβεβαιώσεις Φωτίου για αναπλήρωση απωλειών τρίτεκνων & πολύτεκνων

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε νέες διαβεβαιώσεις για την αναπλήρωση των επιδοματικών απωλειών που θα υποστούν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι εντός του 2018 προχώρησε από το βήμα της Βουλής η Θεανώ Φωτίου.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν επανασχεδιάζεις ένα σύστημα με πολλές παραμέτρους δημιουργούνται προβλήματα όπως σε αυτά σε ένα τμήμα τρίτεκνων και πολύτεκνων. Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι αυτές τις μειώσεις θα τις αντιμετωπίσουμε μέσα στο 2018», σημείωσε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας στην Ολομέλεια, ενόψει της ψήφισης της πολυνομοσχεδίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για δημόσια επανάληψη των υποσχέσεων που είχε δώσει η κ. Φωτίου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε κλειστή σύσκεψη την περασμένη εβδομάδα, όταν η κυβέρνηση επιχειρούσε να κατευνάσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις στα όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο.

Η κ. Φωτίου κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι ευνοούσαν υπέρμετρα τις οικογένειες με τρία παιδιά και πάνω, δημιουργώντας μεγάλες ανισότητες με εκείνες με ένα ή δύο παιδιά.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει συγκεκριμένη πολιτική για το δημογραφικό γι’ αυτό και κατά την άποψή της αυξήθηκαν οι γεννήσεις το 2016 στις 92.900 από 91.800 το 2015.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.