Κερδίστε (2) ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση “Η προίκα” την Κυριακή 4/3 στις 18:00

Facebook
Twitter
LinkedIn

Το aVecnews.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του (2) Διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Προίκα» με την Στέλλα Παπαδημητρίου,  την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 18:00μ.μ. στο Θέατρο της Ημέρας, στους Αμπελόκηπους.

Όροι και προϋποθέσεις του  Διαγωνισμού:

Για να μπείτε στον Διαγωνισμό, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ» στην σελίδα του aVecnews.gr  στο facebook.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας,  θα πρέπει να γράψετε τα πλήρη και ακριβή στοιχεία σας, κάτω από τον Διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει, να κάνετε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ και LIKE στην ανάρτηση.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης,  μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator,  η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών και κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Ο νικητής που για οποιοδήποτε λόγο, δεν παρευρεθεί στην παράσταση χωρίς να ενημερώσει, θα έχει κυρώσεις.

Οι νικητές θα λαμβάνουν τις προσκλήσεις τους, μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, από το ταμείο του θεάτρου.

Οι νικητές, θα ενημερώνονται αρχικά στο inbox. Θα  δηλώνουν αν αποδέχονται την πρόσκληση, αν όχι θα κληρώνεται άλλος διαγωνιζόμενος.

Το aVecnews.gr σας εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το ημερολόγιο δείχνει 8 του Μάρτη ημέρα  της γυναίκας . Η Αρετή,  έχει τα γενέθλια της και είναι  μόνη στο σπίτι . Στη μέση του δωματίου το μπαούλο με τα προικιά της είναι  το προσωπικό της κουτί της Πανδώρας και από μέσα του ξετυλίγεται η ζωή της, μια γλυκόπικρη διαδρομή με χαρές, λύπες,  έρωτες ,διαψεύσεις,  μοναξιά. Όμως  στο βάθος του μπαούλου υπάρχει  η ελπίδα , να φωτίζει τη σκοτεινή μέρα της Αρετής. Με πολύ χιούμορ, αλήθεια ,  θυμό αλλά και τρυφερότητα η Στέλλα Παπαδημητρίου ξετυλίγει  τη ζωή μιας γυναίκας και καταφέρνει να φωτίσει υποκριτικά όλες τις πτυχές της, σαν καθρέφτης της ζωής πολλών γυναικών της διπλανής πόρτας. Ένας θεατρικός μονόλογος αληθινός ,βαθειά ανθρώπινος , τολμηρός , που ακουμπώντας στο χθες περνά στο σήμερα  για να γίνει διαχρονικός  και να αγγίξει όλους . Ένα έργο προικισμένο με κρατικό βραβείο του ΥΠΠΟ . Ενα έργο που πρέπει να δείτε  !


Συντελεστές :

Kείμενο: Μπέτυ Μαγρίζου

Σκηνοθεσία : Φώτης Μακρής

Σκηνικά – Κοστούμια : Κούλα Γαλιώνη

Φωτισμοί : Φώτης Μακρής


Στο ρόλο της Αρετής η Στέλλα Παπαδημητρίου

Διάρκεια 60’ (χωρίς διάλειμμα)

Παραστάσεις:

Παρασκευή 2/3 generale (αν πραγματοποιηθεί με κοινό) 9:00μ.μ.

Κυριακές 4,11,18/3 6:00μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 10 € (γενική), 8 € (φοιτητικό, ομαδικό, ΑμεΑ, πολυτέκνων, ανέργων)


ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ : Ν. Γεννηματά 20 Αμπελόκηποι (δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)

Τηλ.: 210 6929090, 210 6995777, fax: 210 6923470, www.theatro-imeras.gr, info@theatro-imeras.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.