Δραστικά μέτρα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ ΑΕΚ θα πάρει του Μαξίμου…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης βρίσκεται ήδη στο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να εκδοθούν τελεσίδικα όλες οι δικαστικές αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είχε καταθέσει αυτή την πρόταση, μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που δεν ξεκίνησε ποτέ, ωστόσο δεν είχε γίνει δεκτή.

Η τοποθέτηση Βασιλειάδη τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.