Σύλληψη Τούρκου στις Καστανιές…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι ελληνικές αρχές  συλλάβει εναν Τούεκο στο φυλάκιο στις Καστανιιές καθώς πέρασε στα συνορά μας με εκσκαπτικό μηχάνημα.Ο Τούρκος πολίτης ειναι 40 ετών και ενω του έκαναν σήμα να σταματήσει εκείνος προχώρησε στον ελληνικό χώρο. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ο Τούρκος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο στις Καστανιές για κάποιες εργασίες στην συνοριογραμμή. Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Ελληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα, ενώ σταμάτησε δίπλα στο φυλάκιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «thrakinea» και του «evrosnews» πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα, όμως το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Αμυνας ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του. Πάντως οι πληροφορίες ότι πρόκειται για στρατιωτικό δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, καθώς είχε πάνω του πολιτική ταυτότητα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο Τούρκος είναι ο Μουσά Αλερίκ (38 ετών), υπάλληλος του Δήμου Αδριανούπολης ο οποίος βρισκόταν στην συνοριογραμμή για εργασίες με το μηχάνημα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.