Εφυγε ο Κώστας Λιάσκας…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πέθανε ο Κώστας Λιάσκας απο τους πιο άξιους επιστήμονες στον τεχνικό κόσμο του τόπου. Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κώστα Λιάσκα, του μακροβιότερου προέδρου του ΤΕΕ, εκφράζει ο πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) Κωνσταντίνος Μακέδος.

Στη δήλωσή του ο κ. Μακέδος τονίζει ότι «ο τεχνικός κόσμος της χώρας αποχαιρέτισε με θλίψη τον Κώστα Λιάσκα, που αφιέρωσε τη ζωή του για την πρόοδο και την ευημερία των Ελλήνων διπλωματούχων μηχανικών» και συμπληρώνει πως ο Κώστας Λιάσκας «εργατικός, επίμονος, μαχητικός, ειλικρινής, με ήθος και αξιοπρέπεια, αλλά και απαράμιλλη επιστημονική κατάρτιση, έθετε ως πρώτη προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον σε όποια θέση ευθύνης και αν βρέθηκε»

«Οι τέσσερις συνεχόμενες θητείες του ως πρόεδρος του ΤΕΕ συνδέθηκαν με τις λαμπρότερες σελίδες του κλάδου. Το έργο, το ήθος και το παράδειγμα του Κώστα Λιάσκα, αποτελεί έναν “φάρο” για τον τεχνικό κόσμο. Στις δύσκολες εποχές που βιώνει ο κλάδος, η προσωπικότητά και η δράση του εκλιπόντος θα μας καθοδηγεί και θα μας γεμίζει με γνώση και πίστη» καταλήγει ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.