Σε ποια θέση θα τραγουδήσει στον Τελικό του Σαββάτου η Ελένη Φουρέιρα

Facebook
Twitter
LinkedIn


Μετά την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον πρώτο ημιτελικό, η Κύπρος είναι το απόλυτο φαβορί του τελικού του 63ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision!


 

Η Ελένη Φουρέιρα, εκπροσωπώντας την Κύπρο, ανέβηκε στη σκηνή της Altice Arena της Λισαβόνας και έβαλε φωτιά, τραγουδώντας και χορεύοντας στους ρυθμούς του Fuego.

Η Κύπρος μετά την εμφάνιση της Φουρέιρα, είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες αναπροσάρμοσαν αμέσως τις αποδόσεις τους, ρίχνοντας παράλληλα το μέχρι πρότινος φαβορί της διοργάνωσης Ισραήλ, στην τέταρτη θέση.

Με το πέρας των αποτελεσμάτων του Α΄ Ημιτελικού, οι δέκα σημερινοί νικητές έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, όπου και έγινε η κλήρωση για το μισό που θα εμφανιστεί ο καθένας στον Τελικό του Σαββάτου. Η ακριβή σειρά εμφάνισης θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, σε συνεργασία με την EBU προκειμένου το show να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά σε ποιο μέρος του μεγάλου τελικού θα εμφανιστεί η κάθε χώρα που προκρίθηκε από τον πρώτο ημιτελικό:

Αυστρία: Nobody But You από Cesár Sampson – 1ο μισό

Εσθονία: La Forza από Elina Nechayeva – 1ο μισό

Κύπρος: Fuego από Ελένη Φουρέιρα – 2ο μισο

Λιθουανία: When We’re Old από Ieva Zasimauskaitė – 1ο μισό

Ισραήλ: TOY από Netta – 2ο μισό

Τσεχία: Lie To Me από Mikolas Josef –  2ο μισό

Βουλγαρία: Bones από EQUINOX – 2ο μισό

Albania: Mall από Eugent Bushpepa – 1ο μισό

Φινλανδία: Monsters από Saara Aalto – 2ο μισό

Ιρλανδία: Together από Ryan O’Shaughnessy – 2ο μισό


Συγχαρητήρια στη Γιάννα Τερζή και σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή για το αξιοπρεπέστατο ταξίδι μέχρι τη Λισαβόνα και καλή επιτυχία στην Ελένη το Σάββατο.

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα για λογαριασμό της Κύπρου.

{youtube}-DRsfNObKIQ{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.