Στο Δημοτικό θέατρο του Πειραιά το ”Ενυδρείο”του Κώστα Μουρσελά…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Κοραλία Τσόγκα  στο Δημοτικό θέατρο του Πειραιά. Στο έργο  ”ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ του ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΡΣΕΛΑ σε σκηνοθεσία ΑΣΠΑΣ ΤΟΜΠΟΥΛΗ.Ωρες παραστάσεων 10.00πμ και 12.00 το μεσημέρι.Ημέρες 24/25/29/30/31 Μαιου.Είσοδος ελεύθερη.

Η Κοραλία Τσόγκα  γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «Πρόβα» και του Τμήματος Θεατρικών Τεχνών (Τheatre Αrts) στο Deere.

Στο θέατρο «Πρόβα» έλαβε μέρος στις παραστάσεις «Μια νύχτα, μια ζωή», «Πάθει Μάθος», «Η Δράκαινα», «Φλαντρώ», «La Mama», «Άσκηση πέντε δακτύλων» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσόγκα, «Το παραμύθι με τα 4 καπέλα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη. Επίσης συμμετείχε στις «Τρωάδες» σε σκηνοθεσία Φίλιππου Σοφιανού, «Laughing through our tears» σε σκηνοθεσία Trent και από το 2008 στις παραστάσεις των «βραβείων Αίσωπος» σε σκηνοθεσία Kάρμεν Ρουγγέρη. Εργάστηκε ως βοηθός της Kάρμεν Ρουγγέρη στις παραστάσεις «Ομήρου Οδύσσεια», «Ομήρου Ιλιάδα», «Ο κουρέας της Σεβίλλης», «Περσέας και Ανδρομέδα».

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στις σειρές «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Κόκκινο δωμάτιο», «Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες». Βραβεύτηκε με το «Deere artistic achievement award 2008» και με πρώτο βραβείο δεύτερου ρόλου στο φεστιβάλ δραματικών σχολών «Υπερίων» που διεξήχθη στη Ρουμανία το 2005. Ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.