Ποιες παραστάσεις θα περάσουν από το Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά

Facebook
Twitter
LinkedIn
Το Βεάκειο θέατρο ανοίγει τις πύλες του για ακόμα ένα καλοκαίρι και υποδέχεται  τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας, με ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα.
Συναυλίες, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, αλλά και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Βεακείου θεάτρου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου.


Στο link θα βρείτε όλο το πρόγραμμα  «Βεάκειο  2018» :


Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε πως  ο Πειραιάς γίνεται κι αυτό το καλοκαίρι επίκεντρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με συναυλίες και παραστάσεις υψηλού επιπέδου, τονίζοντας πως η σκηνή του Βεακείου, θα φιλοξενήσει σημαντικούς ηθοποιούς και δημοφιλείς τραγουδιστές. «Στόχος μας στον Ο.Π.Α.Ν είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να διασκεδάζουν και να περνούν μικροί και μεγάλοι, όμορφες στιγμές στην πόλη μας», ανέφερε η κα Αντωνάκου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ο.Π.Α.Ν. και του Δήμου Πειραιά  στις εκδηλώσεις του Βεακείου θεάτρου στον Προφήτη Ηλία, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.