Σούπερ ντέρμπι Πορτογαλία – Ισπανία και Σαλάχ εναντίον Ουρουγουάης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με τρεις αγώνες, μεταξύ των οποίων και ένα ντέρμπι συνεχίζεται με τη δεύτερη μέρα το Μουντιάλ της Ρωσίας. Πορτογαλία και Ισπανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε αγώνα που αναμένεται να κρίνει κατά πολύ την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου, η οποία ενδέχεται θα καταστεί πολύ σημαντική για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη, ενώ έντονο ελληνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς Μαρόκο – Ιράν.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας ανοίγει η παρέα του Σαλάχ όπου στις 15:00 αντιμετωπίζει στην «Εκατέρινμπουργκ Αρίνα» την πολύ ισχυρή και ποιοτική Ουρουγουάη των Σουάρες και Καβάνι σε ένα πολύ δυνατό ματς. Αυτή η αναμέτρηση ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική του πρώτου ομίλου, μετά μετά το χθεσινό 5-0 της Ρωσίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία.

Στη συνέχεια (18:00) τη σκυτάλη παίρνει το Μαρόκο, όπου αντιμετωπίζει το Ιράν στην Αγία Πετρούπολη. Θεωρείται, δε, πολύ πιθανό πως ο τεχνικός του Ιράν, Κάρλος Κεϊρός, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει βασικούς και τους τρεις «Έλληνες», Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού και Μασούντ της ΑΕΚ.

Τέλος, όλα τα βλέμματα θα στραφούν στις 21:00 στο Σότσι για τον αγώνα της ημέρας. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, του «δικού μας» Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει την αήττητη για 11 αγώνες Εθνικής Ισπανίας, η οποία όμως κλυδωνίζεται από την αλλαγή προπονητή, μόλις δύο μέρες πριν τη σέντρα, με τον Ιέρο να παίρνει τη θέση του Λοπετέγκι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.