Ο δημοσιογράφος της FAZ «διορθώνει» (και) τη Μ. Σπυράκη: «Μην με παραφράζετε»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εκτεθειμένη η ΝΔ και ο ίδιος ο πρόεδρός της, συνεχίζουν την επίθεση στον δημοσιογράφο ο οποίος αποκάλυψε, επικαλούμενος πηγές στο Βερολίνο, ότι «Ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ»

O δημοσιογράφος της FAZ Michael Martens, απάντησε στη χθεσινή διάψευση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, αναφορικά με την αποκάλυψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει στο εξωτερικό πως θα υπερψηφίσει τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τον είχε καλέσει να κατονομάσει τις πηγές του. «Είναι επίσημο: η ΝΔ είναι έτοιμη να καταψηφίσει την επικύρωση της συμφωνίας. Να τσεκάρετε τις πηγές σας» είναι η ανάρτηση της.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει “Κα Σπυράκη αν αναπαράγετε αυτά που λέω, να τα αναπαράγετε σωστά. Οι πηγές μου δεν μου είπαν ποτέ ότι η ΝΔ θα ψήφιζε τη συμφωνία. Φυσικά η ΝΔ θα ήταν εναντίον της. Αυτό που έγραψα ήταν: μου είπαν ότι ο Μητσοτάκης διαβεβαίωσε διάφορους συνομιλητές του ότι δεν θα πήγαινε ενάντια στη συμφωνία όταν γινόταν Πρωθυπουργός:

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.