Τι θα πει αύριο στην ΔΕΘ ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στην Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα στην   ο Πρόεδρος της Ν.Δημοκρατίας,ο οποίος θα παρουσιάσει  αύριο στην ΔΕΘ το πρόγραμμα του κόμματος του. Ο πρόεδρος της ΝΔ, στην ομιλία του το Σάββατο, θα παρουσιάσει  τις θέσεις του για την Οικονομία, τους Θεσμούς, την ασφάλεια, την Παιδεία, τη Διεθνή Παρουσία της χώρας, και την Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών περιγράφοντας ένα σχέδιο που θα αφορά το σύνολο των Ελλήνων.

.Όπως σημειώνουν συνεργάτες του, έχει στόχο να μιλήσει στην καρδιά και στο μυαλό των Ελλήνων, παρουσιάζοντας όχι μόνο το όραμά του, αλλά και το ρεαλιστικό και συγκροτημένο σχέδιό του για την Ελλάδα τού αύριο.

Οι προτάσεις που θα περιγράψει, όπως τονίζουν στην Πειραιώς, είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων. Παράλληλα αναφέρουν ότι η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική.

Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής αυτής, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και των εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν, όπως υπογραμμίζουν από το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη, καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.