Εκτέλεση 46χρονου στη Βούλα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ενας άνδρας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βούλα, το βράδυ της Τετάρτης . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, μάρκας Smart, επί της οδού Τροίας. Ο 46χρονος άνδρας προσπάθησε να βγει, αλλά οι δράστες  συνέχισαν να πυροβολούν  με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του στην Βούλα και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Μέσα στο σπίτι, του θύματος  βρίσκονταν  και τα δύο παιδιά του,ενώ ο πατέρας του θύματος αναζητούσε πληροφορίες απο τους αστυνομικούς που ε’ιχαν σπεύσει στο περιστατικό άν ο γιος του είναι καλά αν ζει….
Η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Προανάκριση για την δολοφονία στην Βούλα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.