Προσαγωγές Ελλήνων απο τις Αλβανικές Αρχές στα σύνορα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε τέσσερις προσαγωγές Ελλήνων  προχώρησαν οι αλβανικές Αρχές στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς με την κατηγορία της διασποράς εθνικιστικού και θρησκευτικού μίσους, όπως αναφέρει το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fax News στην ιστοσελίδα του. Πρωτοφανής έλεγχοι γίνονται στα σύνορα απο τις αλβανικές αρχές.Εγδυσαν στην κυριολεξία Ελληνα  για να δουν τα τατουάζ που έφερε στο σώμα του.
Ενώ  δεν επετράπη η είσοδος στη χώρα σε δεκατρείς   ακόμη Έλληνες οι οποίοι φορούσαν μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. Οι έλεγχοι εντωμεταξύ συνεχίζονται σε όσους περνούν τα σύνορα για Αλβανία.
Ο φόβος των αστυνομικών, παρά τις εκκλήσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ότι εξοργισμένοι οι ομογενείς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, θα προκαλέσουν επεισόδια, έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση.

Οι Αλβανοί αστυνομικοί, όπως φαίνεται και στα βίντεο των τοπικών καναλιών, ψάχνουν εξονυχιστικά τις τσάντες, κάνουν σωματικό έλεγχο σε όσους περνούν τα σύνορα για την κηδεία, ενώ ερευνούν και τα αυτοκίνητα, ακόμα και τις μηχανές τους, για τυχόν αντικείμενα που ορισμένοι ίσως θελήσουν να περάσουν σε αλβανικό έδαφος .

Η κηδεία θα γίνει στις 2 το μεσημέρι ,ενώ Ηπειρώτικα μοιρολόγια από τον γνωστό ερμηνευτή Σάββα Σιάτρα θ΄ακουσθούν στο στερνό Αντίο…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.