Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή “Συν Αθηνά…” στην ΕΡΤ2 στις 23:45

Facebook
Twitter
LinkedIn

Προσκεκλημένος σήμερα  της Αθηνάς Πάσσιου, στην εκπομπή “Συν Αθηνά..” στην ΕΡΤ2,  είναι ο γνωστός συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης, ο οποίος αφηγείται την πορεία του προς τον αλκοολισμό, την αποδοχή και τη διαχείριση του προβλήματος.

Στο στούντιο, ο επίκουρος καθηγητής Ψυχιατρικής Γεώργιος Μουσάς, αναλύει τις σύγχρονες κοινωνικές διαστάσεις του θέματος που πλέον εμφανίζεται και σε νεαρές ηλικίες.

Η εκπομπή κλείνει, με την  προσωπική μαρτυρία μιας νέας γυναίκας, που βίωσε τον αλκοολισμό στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Η εκπομπή, θα παίζεται  την ίδια μέρα και ώρα (Ελλάδος) και από την   ΕΡΤ WORLD…


Συν Αθηνά –  Τρίτη 22/1/2019:

«Γονείς σε μεγάλη ηλικία – Ο Κώστας Βουτσάς αφηγείται πώς αποφάσισε να γίνει πάλι πατέρας στα 85»

Πώς αποφασίζει κάποιος να γίνει γονιός την τρίτη περίοδος της ζωής του; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι; αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν στην 4η εκπομπή του  ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ την Τρίτη 22/1/2018.

Κεντρικός καλεσμένος, ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του, καθώς και οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και το γιο τους Φοίβο.

Στο στούντιο, ο επίκουρος καθηγητής Εφαρμοσμένης Ηθικής Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης, αναλύει τις προεκτάσεις και τα διλήμματα που θέτει στην κοινωνία το θέμα.
Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές την εμπειρία του – από τη θέση του παιδιού –  και μας μαθαίνει ότι η αγάπη δεν έχει ηλικία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.