Υποψήφιοι της ΝΔ για εκλογές….

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τους πρώτους υποψήφιους βουλευτές και ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Στην Ευρωβουλή, επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ στην Ευρωβουλή μετακινείται ακόμα η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αλλά και η Κατερίνα Μάρκου, που προσχώρησε στη ΝΔ από το Ποτάμι.

Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών τα «βαριά» ονόματα της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αλλά και η Νίκη Κεραμέως. Σε αυτούς προστίθενται ο Σάκης Ιωαννίδης, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και ο Νίκος Ρωμανός, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. 

Στον Νότιο Τομέα τα δυνατά χαρτιά είναι ο Νίκος Δένδιας, η Σοφία Βούλτεψη και η Αννα Καραμανλή, στους οποίους προστίθεται και ο Χάρης Θεοχάρης, πρόσφατα μετακινηθείς από το Ποτάμι, αλλά και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιος και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Στον Δυτικό Τομέα τα κλασικά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καθώς επίσης και ο Αθανάσιος Μπούρας.

Στην Ανατολική Αττική θα πολιτευθούν οι Μάκης Βορίδης, Γιώργος Βλάχος και Γεωργία Μαρτίνου, καθώς επίσης και ο Βασίλης Οικονόμου.

Στην Α’ Αθηνών κατεβαίνει υποψήφιος ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος και ο Θόδωρος Φορτσάκης, ενώ στη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Σταμάτης.

Στην Αχαΐα θα πολιτευθεί ο Ιάσονας Φωτήλας, στην Ηλεία ο Γιώργος Κοντογιάννης, στην Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης και στην Αιτωλοακαρνανία ο Σπήλιος Λιβανός. 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.