Στη Βουλή σήμερα λύση για τις υπο διάλυση κοινοβουλευτικές ομάδες…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με στόχο να βρεθεί κάποια λύση για τις  υπό διάλυση κοινοβουλευτικές ομάδες,  συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας η η Επιτροπή του Κανονισμού της Βουλής. Την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι εξαπολύουν επίθεση κατά του προέδρου της Βουλής, αφήνοντας μάλιστα η Ν.Δ. ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση δυσπιστίας στο πρόσωπό του, ο Νίκος Βούτσης ξακαθαρίζει πως δεν πρόκειται για αλλαγή του κανονισμού.

Όπως σημείωσε, μιλώντας την Κυριακή στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, η συνεδρίαση αφορά στην ενίσχυση του ρόλου των κομμάτων και όχι σε αλλαγή στις συνθέσεις και την οντότητα των κοινοβουλευτικών ομάδων. «Αυτό δεν συνιστά αλλαγή του κανονισμού», τόνισε.

Κληθείς, δε, να σχολιάσει τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υποκύπτει σε εκβιασμούς, ο κ. Βούτσης μίλησε για παροχέτευση διαρροών, ψευδών, εκβιασμών και απειλών, που όχι μόνο δεν βοηθούν το πολιτικό σύστημα, αλλά αντιθέτως το υπονομεύουν».

Ο πρόεδρος της Βουλής τοποθετήθηκε και αναφορικά με την παρέμβασή του για τη μη παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, εξηγώντας ότι η συζήτηση με τον βουλευτή είχε να κάνει με την «ευταξία των πραγμάτων».

Δεν παρέλειψε, ακόμη, να απαντήσει και στον Πάνο Καμμένο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο καθένας κρίνει τα όρια και το επίπεδο. Είναι θλιβερό φαινόμενο αυτή η κατάσταση. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. έχει την εμπειρία να σταθμίσει τη δημόσια έκθεσή του»

Πηγή:Εfsyn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.