Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε δυναμικά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Facebook
Twitter
LinkedIn

επιμέλεια Λαμπριάνα Κυριακού

Ανατρεπτικός, καυστικός και προσεκτικός επέστρεψε μετά από τρία χρόνια αποχής,  ο  Λάκης Λαζόπουλος στο τηλεοπτικό κοινό με ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open TV, σχολιάζοντας με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Με σάτιρα, χιούμορ, καυστικά σχόλια, δολοφονικές ατάκες, πικρές αλήθειες και συγκινητικές στιγμές, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» είναι και πάλι επι τις οθόνες μας, κάνοντας μας να νιώσουμε πόσο πολύ μας έλειψε.

Λίγo μετά τις 21:00, το “Αλ Τσαντίρι νιους” κάνει πρεμιέρα και στους δέκτες μας βρέχει και πάλι καρπούζια.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε με ένα σαφές μήνυμα για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, ενώ το πρώτο χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξε αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.

{youtube}Pod-YUWtwZA{/youtube}


 

Μια ώρα μετά, ντυμένος με παρόμοιο  κουστούμι-φούστα με αυτό που φορούσε ο  Μπίλι Πόρτερ στα Όσκαρ τον περασμένο μήνα, ο Λάκης Λαζόπουλος, υποδέχθηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαικάλη, σχολιάζοντας επίσης την επικαιρότητα μέσα από ένα πετυχημένο σκετσάκι.  Οι τρεις ηθοποιοί, on air  εκμυστηρεύτηκαν στο τηλεοπτικό κοινό ότι τη θεατρική σεζόν 2019 -2020, θα ανέβουν ΜΑΖΙ την σκηνή του θεάτρου Βρετάνια, με νέα σάτιρα. Βέβαια την σκηνή, θα μοιραστούν ΜΟΝΟ ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαικάλης, αφού ο  Πέτρος Φιλιππίδης θα τους σκηνοθετεί.

 

{youtube}O5lBuMEvD74{/youtube}

 

Το κανάλι της Παιανίας µε το «Αλ Τσαντίρι» ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την πολιτική σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ένα  είδος προγράµµατος που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό «Αλ Σιχτίρι» ποδαρικό στο οποίο έκανε  ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε ΔΥΝΑΜΙΚΑ  με  το τσαντίρι  του, έτσι  για να γίνει και φέτος της Τρίτης.

 



Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.