Κυριακή 2 Ιουνίου δεύτερος γύρος…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δεύτερος  γύρος 2 Ιουνίου και ολοκληρώνονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σε όσες περιοχές δεν βγήκε νικητής από την πρώτη εβδομάδα. Σε συνολικά 51 δήμους της Περιφέρειας Αττικής, θα επαναληφθεί η ψηφοφορία καθώς οι υποψήφιοι δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από το 50% για να εκλεγούν από τον πρώτο γύρο.

Έτσι λοιπόν, οι κάτοικοι των δήμων και των περιφερειών που δεν υπήρξε νικητής, καλούνται να αποφασίσουν στον 2ο γύρο ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της πρώτης Κυριακής 26η Μαΐου. Οι δήμοι που έβγαλαν από την πρώτη Κυριακή δήμαρχο (σε όσους δήμους και Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο), θα ψηφίσουν μόνο για την Περιφέρεια.
Πού θα ψηφίσουμε στον β’ γύρο

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (26 Μαΐου 2019), με τις ίδιες Εφορευτικές Επιτροπές, τους ίδιους Αντιπροσώπους της Δικαστικής Αρχής και τους ίδιους Εφόρους Αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής. Για την υποστήριξη του έργου των Εφορευτικών Επιτροπών θα οριστεί ένας Γραμματέας.

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές 07:00 με 19:00.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.