Τα δάκρυα του Γιάννη Αντετοκούνμπο…ως πολυτιμότερος παίκτης…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να αναδεικνύεται MVP. Άφησε πίσω του τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ. Προπονητής της χρονιάς ο κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ. Είναι ο πρώτος Έλληνες και ο 4ος μη Αμερικανός στην ιστορία που αναδεικνύεται MVP του NBA.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια ονειρεμένη χρονιά, πήρε τους Μιλγουόκι Μπακς από το χέρι και τους οδήγησε στους τελικούς της Ανατολής. Και γι’ αυτό τιμήθηκε με το βραβείο του MVP στο NBA!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη μετά τη σεζόν που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέτος με 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ, 5,9 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 1,5 κοψίματα μέσο όρο σε 32,8 λεπτά συμμετοχής.

Σε μια χρονιά που ο Greek Freak έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ και ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Μπακς, δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Και η ανακοίνωση των ΝΒΑ Awards 2019 απλά επιβεβαίωσε αυτό που όλοι περίμεναν. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, με τα δάκρυα να κυλούν ασταμάτητα από τα μάτια του, ο Γιάννης Αντεντοκούμπο ευχαρίστησε το Θεό, τους συμπαίκτες του και την ηγεσία των Μπακς, την οικογένειά του και φυσικά την Ελλάδα. «Είναι μόνο η αρχή. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω«, είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή:Newsit

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.