Αναζητά κάθε λεπτομέρεια η ΕΛΑΣ για την δολοφονία της βιολόγου…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ερευνά κάθε εκδοχή και λεπτομέρεια η ΕΛΑΣ για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη..Η Αστυνομία περνάει απο ΄΄κόσκινο΄΄τα όσα δήλωσε ο κατ΄ομολογίαν 27χρονος δράστης. Αναλυτικότερα, στα χέρια των διωκτικών Αρχών έπεσε χθες το απόγευμα το πρόσωπο που θεωρείται ότι έκοψε το νήμα της ζωής της Αμερικανίδας βιολόγου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε δαιδαλώδεις σπηλιές παλιού γερμανικού πολυβολείου στο Μάλεμε Χανίων.

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά (διότι μέχρι την ώρα που έκλεινε η ύλη της εφημερίδας  “Νέα Κρήτη” δεν είχαμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.), πρόκειται για έναν 27χρονο αγρότη, πατέρα δύο παιδιών, από το Μάλεμε. Η προσαγωγή του 27χρονου – που έγινε στη συνέχεια σύλληψη- έγινε νωρίς χθες το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν προσεκτικά και μεθοδικά την υπόθεση, που όλες αυτές τις ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.Πώς έφτασε όμως η Αστυνομία μέχρι τον 27χρονο αγρότη; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσαγωγή του βασικού υπόπτου οδήγησαν συγκεκριμένα στοιχεία που σχετίζονται με την παρουσία οχήματός του στις σπηλιές όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης επιστήμονος. Ο 27χρονος είχε μπει στο “στόχαστρο” της έρευνας λόγω μιας κρίσιμης λεπτομέρειας: το ότι γνώριζε καλά την περιοχή αλλά και το σημείο στο οποίο βρέθηκε η αδικοχαμένη Αμερικανίδα.

O ίδιος, λάτρης της φύσης και των σπηλαίων, είχε μάλιστα εξερευνήσει το σπήλαιο στο οποίο έκρυψε τη σορό της άτυχης Σούζαν, το γνώριζε καλά και το είχε επιδείξει μάλιστα και στο YouTube! Ο νεαρός άνδρας, που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κισσάμου, φέρεται να δολοφόνησε την 60χρονη βιολόγο σε άλλο σημείο, πιθανότατα με σεξουαλικό κίνητρο, και στη συνέχεια μετέφερε με το όχημά του το άψυχο σώμα της στο δαιδαλώδες γερμανικό καταφύγιο, όπου και εντοπίστηκε, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Κατά την προσαγωγή του στην Ασφάλεια Χανίων, ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να “έσπασε” και να ομολόγησε προφορικά την εγκληματική του πράξη, αποδίδοντάς την σε κίνητρα και ορμές που “κουμπώνουν” με το εξαρχής σοβαρά εξεταζόμενο σενάριο για σεξουαλικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία! Την ίδια ώρα πάντως, κάποιες άλλες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δίνουν άλλη εκδοχή, θέλοντας τον 27χρονο να ισχυρίζεται πως τράκαρε την 60χρονη και φοβήθηκε να παραδοθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.