Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή:Ανεξέλεγκτο κομματικό Κράτος μέσα σ΄ενα μήνα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας σφυροκόπησε την Κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί με  την ίδρυση ενός βαθύ και ανεξέλεγκτου κομματικού Κράτους ,όπως ε’ιπε.

”Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας κι η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο «που βάλλει ευθέως εναντίον των θεσμών αλλά και της κοινής λογικής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

 

«Από τις πρώτες τρεις βδομάδες αποδεικνύεται ότι το μόνο σχέδιο που είχε έτοιμο η Ν.Δ. ήταν αυτό της άλωσης του κράτους».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για νομοθετικές παρεμβάσεις που δημιουργούν στρατιές μετακλητών, βάζουν κομματικούς επιτετραμμένους στα υπουργεία, υποβαθμίζουν τα ελεγκτικά σώματα, ενώ παρεμβαίνουν στην ανεξάρτητη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Όπως υπογράμμισε, τις παρεμβάσεις αυτές «θα ζήλευε» κι η κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία.

Ο πρώην Πρωθυπουργός  αναφέρθηκε και σε μερίδα του Τύπου που αντι να προβάλλει  τις 21 καταγκελλίες  του Παύλου Πολάκη που έκανε απο το βήμα της βουλής -καταγκελλίες που ήταν αιτία διασυρμού της Χώρας αλλά και την ταλαιπωρία του ελληνικού λαού -ανέδειξε οτι ο κ.Πολάκης καπνίζει στο καφενείο της Βουλής…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.