H “Βερβερίτσα Reloaded” του Νίκου Μουτσινά έκανε Επίσημη Πρεμιέρα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

ρεπορτάζ aVecnews.gr

φωτογραφίες: Τζωρτζίνα Πιτιανούδη

Πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους έκανε η «Βερβερίτσα Reloaded» η ξεκαρδιστική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά που είχε αγαπηθεί όσο καμία άλλη το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η «Βερβερίτσα» γύρισε  ανανεωμένη έτοιμη και Ζωντανή, να μπερδέψει περισσότερο την καθημερινότητα του κύριου και της κυρίας Φονιά. Ενός θεότρελου ζευγαριού – ας πούμε σύγχρονου – που κατά λάθος τους βγάζει ο δρόμος στο θερμοκήπιο της  Άινχόνχεν που  ζει με τις αδερφές της.  Την Άινχόνχεν, η οποία είναι και μουγγή και κουτσή και την Άινχόνχεν  η οποία είναι τυφλή και κουφή. Βγάλτε συμπέρασμα τι θα συμβαίνει κάθε βδομάδα στη σκηνή του ανακαινισμένου Θεάτρου Λαμπέτη.


Στο ρόλο του Μενέλαου Φονιά ο αγαπημένος όλων Νίκος Μουτσινάς, και στο ρόλο της  Άννας-Μαρίζας Φονιά η ανατρεπτική Ματίνα Νικολάου

Παίζουν επίσης  οι: Σύνθια Μπατσή, Ελευθερία Μπενοβία, Φανή Γεωργακοπούλου

 


Την  παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Βίκυ Χατζηνικολάου, Έλλη Κοκκίνου, Φαίη Σκορδά, Ράνια Θρασκιά, Μαίρη Συνατσάκη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Παπαδάκης, Μύρωνας Στρατής, Κατερίνα Στικούδη, Δέσποινα Μοιραράκη, Μαρία Σολωμού, Τώνια Σωτηροπούλου, Δημήτρης Μακαλιάς, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Χριστίνα Μπόμπα, Λυδία Παπαιωάννου, Ζοζεφίν, Γιώργος Λέντζας, Γιάννης Κοντούλης,  είναι μερικά από τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz  που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της Τζωρτζίνας Πιτιανούδη.

 

 


ΣKHNIKA: Μαρία Φιλίππου

KOΣTOYMIA: Bαγγέλης Ζάχος

ΦΩTIΣMOI: Παναγιώτης Πλασκασοβίτης

XOPOΓPAΦIΕΣ: Xριστίνα Φωτεινάκη

BINTEO: Κάρολος Πορφύρης

BOHΘOΣ ΣKHNOΘETH: Αναστασία Μανιάτη

ΦΩTOΓPAΦIEΣ: Nίκος Ζήκος

ARTWORK: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.