Οι «Πρωινοί Τύποι» διοργάνωσαν συναυλία ελπίδας στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πριν από λίγο καιρό, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» είχε βρεθεί για μια ημέρα στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Εκεί, ανάμεσα στις 362 κρατούμενες,  κατέγραψε τις συγκλονιστικές  μαρτυρίες τους, τις συνθήκες διαβίωσης και τον αγώνα μερικών από αυτών να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσα στις φυλακές  (υπάρχουν 11 βρέφη έως 3 ετών). Ένα από τα αιτήματα και τις επιθυμίες των γυναικών ήταν η διοργάνωση μιας συναυλίας εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

 

Ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», με τον Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη, όντας κοινωνικά ευαίσθητοι, αποφάσισαν να εκπληρώσουν αυτή την επιθυμία. Ανέλαβαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης και μαζί  με την πολύτιμη βοήθεια του τμήματος ειδήσεων του AΝΤ1, αλλά και της HEAVEN, η συναυλία στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών έγινε πραγματικότητα!

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο αγαπημένος Κώστας Μαρτάκης  βρέθηκε κοντά στις κρατούμενες, oι οποίες τον υποδέχτηκαν με χορευτική διάθεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα για τον καλλιτέχνη.  Ξεχώρισε η συγκινητική στιγμή που τραγούδησε έχοντας αγκαλιά ένα από τα παιδάκια που μεγαλώνουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ενώ δε σταμάτησε να ξεσηκώνει το κοινό του ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες. Έστειλε, με αυτόν τον τρόπο, ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα τους στην επανένταξη και σε μια δεύτερη ευκαιρία.
Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.