Στο “Σημείο συνάντησης” συναντιούνται Χ. Αλεξίου & Γ. Νανούρης – Τρίτη 19/5

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Όταν η αγαπημένη φωνή της Ελλάδας, η τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης παρευρίσκονται στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 και ώρα 23:15, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μαγνητίσει με την αυθεντικότητα και την ουσία του.

Το θεατρικό «Χειρόγραφο», ένα μονόπρακτο γραμμένο από την ίδια τη Χαρούλα και σκηνοθετημένο από τον Γιώργο, στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία τους και έτσι η σχέση που ξεκίνησε ως δημιουργού και Μούσας, εξελίχθηκε στην πορεία σε σχέση εκτίμησης και φιλίας.


Η Χάρις Αλεξίου περιγράφει πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ανέβηκε σε θεατρικό σανίδι και τι ήταν αυτό που την ώθησε να το τολμήσει. Ακόμη, μιλάει για τη φετινή χρονιά-ορόσημο για την ίδια, καθώς συμπληρώνει πενήντα χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και κάνει έναν απολογισμό με τους σπουδαιότερους σταθμούς της καριέρας της και τις μεγαλύτερες εμπειρίες της. Τέλος, μιλάει για την απουσία των γονιών της, για έρωτες αλλά και για το πώς άλλαξε η ζωή της όταν έγινε η ίδια μητέρα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Νανούρης, ο οποίος δεν σταματά να μας εκπλήσσει με καθετί με το οποίο καταπιάνεται, μιλάει για την τεράστια επιτυχία της παράστασης «Κατερίνα» και πώς εκείνη άλλαξε τη ζωή του, για το ποια ιδιότητα προτιμά -αυτή του σκηνοθέτη ή του ηθοποιού- το ρόλο που παίζει η Τέχνη στην καθημερινότητά του, περιγράφει φοβίες και όνειρα, ενώ δίνει και τις πρώτες πληροφορίες γύρω από την επόμενη συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου.


Δύο προσωπικότητες, η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νανούρης αποκαλύπτονται στο «Σημείο Συνάντησης» μ’ έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει και διηγούνται βιώματα που τους καθόρισαν.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.