Χτύπησε με τσεκούρι και τραυμάτισε σοβαρά τέσσερις εφοριακούς στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Doy kozanis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Χτύπησε με τσεκούρι και τραυμάτισε σοβαρά δύο γυναίκες και έναν άνδρα υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης.την ΄ώρα  που εργαζόντουσαν  μέσα στην εφορία .

. Ο δράστης, ηλικίας περίπου 45 ετών, μπήκε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά!

Μία τέταρτη υπάλληλος στην προσπάθεια της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο “Μαμάτσειο” νοσοκομείο της Κοζάνης. Από τους τέσσερις τραυματίες, ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί περισσότερα χτυπήματα και σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η κατάστασή του χρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.

“Βρίσκονται στα χειρουργεία”
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιος Γκανάτσιος, “αυτή την στιγμή και τα τρία πιο σοβαρά τραυματισμένα άτομα βρίσκονται στα χειρουργεία. Συνολικά μας ήρθαν τέσσερα άτομα με τα ΕΚΑΒ από την
Εφορία. Εκεί του επιτέθηκε άνδρας με τσεκούρι. Τα τρία είναι σοβαρά περιστατικά με το έναν να είναι ακόμα πιο σοβαρό. Το τέταρτο περιστατικό που είναι μια γυναίκα είναι ελαφρώς τραυματισμένη γιατί στην περίπτωση της να ξεφύγει από την μανία του άνδρα έπεσε από την σκάλα και έχει διάστρεμμα στο πόδι. Όλοι οι σχετικοί γιατροί, οι χειρούργοι, οι παθολόγοι και οι νοσηλευτές ασχολούνται την ώρα αυτή με τα συγκεκριμένα περιστατικά και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Σοκάρουν οι περιγραφές των μαρτύρων
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μια αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενη στο τμήμα που δέχθηκε την επίθεση ανέφερε ότι ο “δράστης μπήκε πρώτα μέσα στο τμήμα Κεφαλαίου και κατόπιν έστριψε και μπήκε στο τμήμα Εισοδήματος.

“Ενας συνάδελφος του υπέδειξε ότι δεν μπορεί να μπει μέσα αλλά χρειάζεται να πάρει το αριθμημένο χαρτάκι της προτεραιότητας. Χωρίς να πει κουβέντα ξεκρέμασε από την πλάτη του ένα μικρό σακίδιο έβγαλε τον τσεκούρι και χτύπησε τον Πέτρο… Η επόμενη κίνηση του ήταν να χτυπήσει δυο φορές την Δώρα…

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.