Ο Κόσμος κάηκε και εκείνος απειλούσε με δυσμενείς μεταθέσεις…

Ypoklopesl1000 600x264
Facebook
Twitter
LinkedIn

Είναι ακόμη στα μάτια μας οι φλόγες που έκαψαν μανάδες  παιδιά και πατεράδες  στο Μάτι.Τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σβήσει αυτή την τραγωδία.
Mati 4Αν παραμερίσεις όμως την έμφαση και κάποιες σκοπιμότητες που δίνουνε τα ΜΜΕ στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αξιωματικού και εμπειρογνώμονα δεν μπορείς παρα να σταθείς στη φρίκη και στις απειλές του αξιωματικού προς τον υφιστάμενό του .Είναι η ομολογία ότι έτσι έκαναν και το 2007 που κάηκαν 67 άνθρωποι στην Ηλεία και η καταστροφή στην Μάνη. Οτι άν σε στείλουν με δυσμενή μετάθεση μπορούν και να μην σηκώσουν αεροσκάφη και ασε τον κόσμο να καίγεται. Ουτε καν αναφέρθηκε στους τρεις πυροσβέστες που κάηκαν στην Ηλεία.Ούτε κάν αναφέρθηκε στον πυροσβέστη που με καμένο το μισό του σώμα στο Μάτι – δεν είχε καταλάβει οτι καίγεται- προκειμένου να σώσει ένα παιδί.Ούτε λέξη για την στρατηγική τους ωστε να σωθεί ο κόσμος. άσε που είναι μάγκας και μιλάει και με υπουργούς.
Αν έχω καταλάβει καλά: Ολα για μια θέση.
Ο κόσμος αλλά και οι απλοί πυροσβέστες στην πυρά στην κυριολεξία.
Με λίγα λόγια μας λέει ο κύριος αυτός οτι είμαστε απροστάτευτοι στις ορέξεις του κάθε διευθύνοντος…
Ας είναι λοιπόν οι νεκροί στο Μάτι οι μπροστάρηδες στην κάθαρση αυτής της βρόμικης μηχανής. που δεν λέει να σταματήσει δεκαετίες τώρα. Ας τιμωρηθούν επιτέλους οι αληθινοί υπαίτιοι των τραγωδιών που ζούμε…
Δικαιοσύνη μ΄ακούς;

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.