Σταδιακή επιδείνωση του καιρού απο το βράδυ…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού από το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νοτιότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Ταυτόχρονα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, που τη νύχτα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Για την επιδείνωση του καιρού η ΕΜΥ εξέδωσε και έκτακτο δελτίο, αναφέροντας πως η κακοκαιρία θα συνεχιστεί ως το Σάββατο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7, που θα ενισχυθούν στα 6 με 8 και στο Ιόνιο θυελλώδεις, φτάνοντας τοπικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά, με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια. Από τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν.

Aνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε ανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές, που το βράδυ θα ενταθούν και τη νύχτα πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Aνεμοι: Ανατολικοί 4 με 6 και τη νύχτα στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μέτρα). Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.

Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και στο Θρακικό τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στρεφόμενοι βαθμιαία σε ανατολικούς 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.