Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραμείνει και την Δευτέρα στο Καστελόριζο για τον Αγιασμό των παιδιών στο σχολείο.

Maska me elliniki simaia i sakellaropoulou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Διήμερη επίσκεψη στο Καστελόριζο πραγματοποιεί  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την Δευτέρα, η κ. Σακελλαροπούλου θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία για τη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο σχολείο του νησιού και θα παραστεί στον Αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας, η ΠτΔ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών της 77ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωση η Προεδρία, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου  παρακολούθησε το πρωί της Κυριακής τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Πεσόντων.
ΗΠρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται στο λιμάνι του Καστελλόριζου, ενώ θα καταθέσει και στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω» στη Ρω. Το απόγευμα, θα περιηγηθεί σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος του νησιού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.