Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού στο ΣΤΕ…

602x338 cmsv2 b9e0e6be ee16 5d08 9436 816419ee2599 3637938
Facebook
Twitter
LinkedIn

Βρέθηκε θετικός ένας 66χρονος μέλος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ο οποίος συμμετείχε στη σύνθεση της Ολομέλειας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της περασμένης Παρασκευής, 2 Οκτωβρίου 2020.

Μετά τη γνωστοποίηση του επιβεβαιωμένου κρούσματος, η πρόεδρος στο Συμβούλιο της Επκρατείας, Μαίρη Σαρπ, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Επίσης αναμένεται ορισμένοι σύμβουλοι Επικρατείας να τεθούν σε προληπτική καραντίνα και ειδικά ο συνάδελφος του 66χρονου με τον οποίο συστεγάζονται στο ίδιο γραφείο, οι σύμβουλοι Επικρατείας οι οποίοι καθόντουσαν κοντά του στην έδρα της Ολομέλειας της περασμένης Παρασκευής και όσοι άλλοι δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί του.

Παράλληλα αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του δικαστηρίου, αλλά να γίνει και ανίχνευση των επαφών του εν λόγω συμβούλου, που έχει προσβληθεί από τον ιό. Στο site του ΣτΕ έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωσης:

«Παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Δικαστήριο λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των δικηγόρων και των διαδίκων».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.