Το ”Ναι” ή το ”Οχι” του δικαστηρίου αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωι 7-10-2020

Dikastirioooo thumb large thumb large thumb large 2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Κατά την ταπεινή μας γνώμη ,γνωρίζοντας το βιογραφικό κάποιων δικαστικών λειτουργών… Πιστεύω οτι αύριο η γυναίκα δικαστίνα θα αντικρύσει κατάματα την άλλη γυναίκα τη μάνα. του Παύλου Φύσσα…

Ας ελπίσουμε οτι έτσι θά είναι.

Εν τω μεταξύ μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις  θ΄ αποκλείσουν δρόμους πουοδηγούν στα δικαστήρια  και θα φρουρούν τις δικαστικές αίθουσες απο νωρίς  σήμερα το βράδυ

Οι αποφάσεις

Το “ναι” ή το “όχι” του δικαστηρίου στην κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που αναμένεται να ακουστεί την Τετάρτη το πρωί θα κρίνει και τις δικασίμους που θα απαιτηθούν μέχρι να κηρυχθεί η λήξη της δίκης.

Αν η κρίση των δικαστών είναι «αθώωση», τότε ο χρόνος για την ολοκλήρωση της δίκης θα είναι σημαντικά πιο σύντομος αφού θα τεθούν υπό κρίση οι 24 κατηγορούμενοι που τους αποδίδονται η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και η επίθεση στο ΠΑΜΕ.

Σε κάθε περίπτωση το δικαστήριο πρόκειται να συνεδριάζει ως αργά το απόγευμα ή και το βράδυ κάθε ημέρα, ώστε κάθε ενότητα της διαδικασίας να μπορεί να ολοκληρώνεται μέσα σε μία δικάσιμο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.